Zoeken op Reisvilla.nl - U heeft gezocht naar Trutnov

4 persoons Appartement
4 persoons Apparteme ..

Dit comfortabel ingerichte appartement met balkon is gelegen op de 1e verdieping van dit familiehuis. In de arealen Duncan in Svoboda..

7 persoons vakantiehuis
7 persoons vakantieh ..

In een klein dorp in het Reuzengebergte staat dit mooie en gezellige vakantiehuis met gedeeltelijk overdekt terras. In de winter zorgt..

7 persoons vakantiehuis Jacob
7 persoons vakantieh ..

Aan de rand van het dorp, in een bosrijke omgeving op een ruim perceel van 700m2 staat deze leuke gerenoveerde vakantiewoning. U viert..

17-21 persoons vakantiehuis Severka
17-21 persoons vakan ..

Dit mooie gerenoveerde vakantiehuis bevindt zich in het plaatsje Teplice nad Metuji. Dit stadje wordt ook wel betitelt als de toegangspoort..

8 persoons vakantiehuis Gerda
8 persoons vakantieh ..

Prachtig, gerenoveerd vakantiehuis, gelegen tussen het Reuzen- en Adelaarsgebergte. U verblijft op een unieke plek direct aan de bosrand..

16-19 persoons vakantiehuis Milan
16-19 persoons vakan ..

Dit zeer geliefde vakantiehuis staat op een rustig plekje aan de rand van het vriendelijke dorpje Bernartice, aan de oostelijke kant..

12-16 persoons vakantiehuis Portegies
12-16 persoons vakan ..

Dit leuke landhuis ligt midden in het Reuzengebergte, slechts 8 km ten oosten van Vrchlabi en 15 km ten westen van Trutnov. De bergachtige..

9 persoons vakantiehuis Wim
9 persoons vakantieh ..

Horni Kalna bevindt zich slechts 5 km van skicentrum Vrchlabi en 30 km ten westen van Trutnov. De gunstige ligging biedt prima mogelijkheden..

7 persoons vakantiehuis Iva
7 persoons vakantieh ..

Dit nieuw gebouwde, gezellige en zeer vrij gelegen karakteristieke landhuis staat aan de rand van het dorpje Bernartice, aan de oostelijke..

10-13 persoons vakantiehuis Ladislav
10-13 persoons vakan ..

Op een heerlijk rustig plekje staat dit gerenoveerde vakantiehuis, slechts 8 km ten oosten van Vrchlabi en 15 km ten westen van Trutnov...

14-15 persoons vakantiehuis Johan
14-15 persoons vakan ..

Dit leuke nieuw gebouwde vakantiehuis ligt midden in het Reuzengebergte, slechts 8 km ten oosten van Vrchlabi en 15 km ten westen van..

7-9 persoons vakantiehuis
7-9 persoons vakanti ..

Gerestaureerd, goed ingericht berghuis gelegen in het gezellige bergdorpje Horni Marsov. s Centrale ligging ten opzichte van diverse..

8 persoons vakantiehuis
8 persoons vakantieh ..

Dit vakantiehuis staat op een helling op 820 m hoogte, in het Reuzengebergte. In de winter is het gebied een paradijs voor skiers...

4 persoons Appartement
4 persoons Apparteme ..

Modern ingericht appartement wat gesitueerd is op de 1e verdieping en gelegen is aan de rand van het bos. Mlade Buky en Svoboda nad..

8 persoons vakantiehuis
8 persoons vakantieh ..

Dit gezellige en mooi ingerichte vakantiehuis aan de rand van het dorp Oblanov op ongeveer 6 km van Trutnov nodigt u uit voor een actieve..

5 persoons vakantiehuis
5 persoons vakantieh ..

Direct bij het huis langlaufen! Dit eenvoudig ingerichte huis geniet een uitzicht op de bergen en ligt aan de oostelijke kant van het..

7 persoons vakantiehuis
7 persoons vakantieh ..

Dit mooi ingerichte vakantiehuis staat in het Reuzengebergte niet ver van de stad Trutnov. In de winter kunt u goed skien in Mlade..

6 persoons vakantiehuis
6 persoons vakantieh ..

U bewoont de 1e etage van deze woning aan de voet van het Reuzengebergte. Skicentrum Herlikovice op 2 km is o.a. voorzien van twee..

6 persoons Appartement
6 persoons Apparteme ..

App. gesitueerd op de begane grond en gelegen is aan de rand van het bos. Mlade Buky en Svoboda nad Upou liggen bij elkaar. In de arealen..

5-7 persoons vakantiehuis Ida
5-7 persoons vakanti ..

Dit sfeervolle vakantiehuis ligt tussen het Reuzen- en Adelaarsgebergte in, aan de rand van het dorp Vernerovice, 25 km ten oosten..

10-12 persoons vakantiehuis Svetla
10-12 persoons vakan ..

Dit gerenoveerde vakantie huis staat in het dorpje Upice, 12 km zuid-oostelijk van Trutnov. Praag ligt op 140 km. De dichtstbijgelegen..