Zoeken op Reisvilla.nl - U heeft gezocht naar Huis Met Zwembad

8 persoons vakantiehuis Qualizzova
8 persoons vakantieh ..

Dit mooie gerenoveerde vakantiehuis is gelegen aan de rand van het dorpje Dolni Dunice, aan de westelijke kant van Reuzengebergte,..

32 persoons vakantiehuis Upa
32 persoons vakantie ..

Dit mooie gerenoveerde vakantiehuis staat in het voordorp van skicentrum Pec pod Snezkou, gedeelte Velka Upa. Het huis heeft werkelijk..

8 persoons vakantiehuis
8 persoons vakantieh ..

Dit gezellige en mooi ingerichte vakantiehuis aan de rand van het dorp Oblanov op ongeveer 6 km van Trutnov nodigt u uit voor een actieve..

12 persoons vakantiehuis
12 persoons vakantie ..

In Albrechtice in het Isergebergte, niet ver van Tanvaldsky Spicak bevindt zich dit paradepaardje met zwembad. Het huis is op een helling..

5 persoons vakantiehuis
5 persoons vakantieh ..

Direct bij het huis langlaufen! Dit eenvoudig ingerichte huis geniet een uitzicht op de bergen en ligt aan de oostelijke kant van het..

9-10 persoons vakantiehuis Miro
9-10 persoons vakant ..

Dit vakantiehuis is gelegen aan de rand van vakantie stadje Frymburk, direct aan het bekende Lipno Meer. Van het huis geniet u van..

11 persoons vakantiehuis Karel
11 persoons vakantie ..

Een prachtig gerenoveerd huis, gelegen aan de rand van het dorpje Hradecka. U verblijft 7 km ten westen van Nejdek en 20 km noordwestelijk..

10-12 persoons vakantiehuis Svetla
10-12 persoons vakan ..

Dit gerenoveerde vakantie huis staat in het dorpje Upice, 12 km zuid-oostelijk van Trutnov. Praag ligt op 140 km. De dichtstbijgelegen..

12 persoons vakantiehuis Wim
12 persoons vakantie ..

Dit vakantiehuis ligt midden in het Reuzengebergte in het rustige dorpje Cerny Dul, ongeveer 6 kilometer ten oosten van het stadje..

12-14 persoons vakantiehuis Josephine
12-14 persoons vakan ..

In de winter lijkt Zuid-Tsjechie als vanzelf te worden omgetoverd in een prachtig wintersport gebied. Dan zit u dus goed in Kramolin..